​Algemene disclaimer

Hoewel aan alle pagina’s van deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De Onderwijs – en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina’s van deze website.

We controleren de sites waarnaar we linken regelmatig op de betrouwbaarheid van informatie. Toch kan de Onderwijs – en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan. De Onderwijs – en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

E-maildisclaimer

Aan e-mailberichten kunnen geen rechten worden ontleend. Een e-mailbericht is uitsluitend bedoeld voor het stellen van vragen of het maken van op- en/of aanmerkingen met betrekking tot de website en is uitdrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van medische vragen.

De persoonlijke gegevens die u op de site invult, worden uitsluitend gebruikt om uw bericht af te handelen of u op uw verzoek vacatures of pers- en nieuwsberichten toe te sturen. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.