ZGT

Almelo en Hengelo
ZGT is een ambitieus sterk algemeen opleidingsziekenhuis. Het biedt, vanuit de ziekenhuislocaties Almelo en Hengelo, een breed zorgpakket. We werken samen met andere (academische) ziekenhuizen en zorgaanbieders en staan voor zorg op topklinisch niveau.

Ruimte voor je creativiteit

image

3

duizend medewerkers

5

honderdduizend polikliniekbezoeken

28

duizend klinische opnames

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. In ZGT dragen we daaraan bij voor de mensen in onze regio en daarbuiten, met de beste zorg, in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging.
Om onze visie op zorg succesvol in de praktijk te brengen, is de inzet van onze medewerkers essentieel. Zij zijn het die onze visie waar moeten maken. Daarom bieden we hun een werkomgeving waarin zij zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen. Er is volop ruimte voor het ontwikkelen van vaardigheden en het toepassen van creativiteit. ZGT is een uitstekende plek om te werken en leren.

Over de opleiding in ZGT

image

Opleiders weten elkaar te vinden. Ideaal omdat je nu eenmaal je opleiding in meer ziekenhuizen doet.

aios .

Jouw talent

Jouw talent, onze regio

In de OOR Noord- en Oost-Nederland werken we samen aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. En ook: aandacht voor anios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar je als aios én anios je talenten maximaal kunt ontplooien.

image