Vogellanden

Zwolle
Vogellanden is het centrum voor medisch specialistische (poli-)klinische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl in Zwolle. Voor kinderen en volwassenen. Voor de opleiding revalidatiegeneeskunde in Zwolle is er een nauwe samenwerking tussen Vogellanden en het algemeen ziekenhuis Isala in Zwolle. De opleiding valt dan ook onder de centrale opleidingscommissie (COC) Isala, met ondersteuning van de Isala academie. De stage ziekenhuis revalidatie wordt verzorgd door Isala en de overige stages door Vogellanden zelf.

De opleiding revalidatiegeneeskunde draagt bij aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg

image

550

medewerkers

4

arts-assistenten in opleiding

20

revalidatieartsen

Binnen Vogellanden coachen wij onze patiënten en medewerkers naar een zo goed mogelijk leven. We werken met plezier samen waarbij er volop ruimte is om te leren en ontwikkelen.

Continu verbeteren en ontwikkelen

image

In samenwerking met Isala bieden wij de volledige specialistenopleiding revalidatiegeneeskunde in Zwolle.

. .

Eigen signatuur

Eenheid en diversiteit

Voor “elke aios is er wat wils”: de 3 opleidingscircuits hebben elk een eigen signatuur, er is zowel eenheid als diversiteit. De goede OOR-NO samenwerking zorgt ervoor dat “de kennis en kunde” van alle opleidingslocaties beschikbaar is.

Een goede balans

Op maat

Als aios kan je naar behoefte accenten leggen in je opleiding. Zo kies je de opleiding die het beste bij je past. We bieden je een goede balans tussen zelfstandigheid, vrije invulling en directe supervisie.

Ruimte

Persoonlijke ontwikkeling

Onze opleidingen bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van wetenschap, onderwijs of leiderschap. Er is binnen alle drie de opleidingscircuits veel ruimte voor individualisering, je wordt gezien!

Onderwijs

Gepland én spontaan

Veel onderwijsmomenten, zowel ingepland als spontaan, én heel regelmatig, ook ongevraagd, zinvolle feedback!

image