Vogellanden

Zwolle
Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde in Zwolle, verzorgt (poli)klinische revalidatie en bijzondere tandheelkunde voor jong en oud. In samenwerking met Isala bieden wij de volledige specialistenopleiding revalidatiegeneeskunde. Wij spreken daarom over revalidatie en opleiding Zwolle. Wij zijn actief in research en werken hierbij nauw samen met Isala en het UMCG.

De opleiding revalidatiegeneeskunde draagt bij aan de kwaliteit van onze patiëntenzorg

image

550

medewerkers

4

arts-assistenten in opleiding

20

revalidatieartsen

Binnen Vogellanden coachen wij onze patiënten en medewerkers naar een zo goed mogelijk leven. We werken met plezier samen waarbij er volop ruimte is om te leren en ontwikkelen.

Continu verbeteren en ontwikkelen

image

In samenwerking met Isala bieden wij de volledige specialistenopleiding revalidatiegeneeskunde in Zwolle.

. .

01 / 04Eigen signatuur

Eenheid en diversiteit

Voor “elke aios is er wat wils”: de 3 opleidingscircuits hebben elk een eigen signatuur, er is zowel eenheid als diversiteit. De goede OOR-NO samenwerking zorgt ervoor dat “de kennis en kunde” van alle opleidingslocaties beschikbaar is.

01
02 / 04Een goede balans

Op maat

Als aios kan je naar behoefte accenten leggen in je opleiding. Zo kies je de opleiding die het beste bij je past. We bieden je een goede balans tussen zelfstandigheid, vrije invulling en directe supervisie.

02
03 / 04Ruimte

Persoonlijke ontwikkeling

Onze opleidingen bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van wetenschap, onderwijs of leiderschap. Er is binnen alle drie de opleidingscircuits veel ruimte voor individualisering, je wordt gezien!

03
04 / 04Onderwijs

Gepland én spontaan

Veel onderwijsmomenten, zowel ingepland als spontaan, én heel regelmatig, ook ongevraagd, zinvolle feedback!

04
image