Treant

Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal
Binnen Treant Zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Het ziekenhuis van Treant Zorggroep levert medisch-specialistische zorg op 3 locaties: Scheper (Emmen), Bethesda (Hoogeveen) en Refaja (Stadskanaal).

Je stippelt je eigen route uit

image

3

locaties

280

medisch specialisten

6100

medewerkers

Treant Ziekenhuiszorg is een algemeen ziekenhuis met een aantal bovenregionale functies. Daarnaast is het een opleidingsziekenhuis, met onder andere de (deel)opleiding Cardiologie, Heelkunde, Interne Geneeskunde en Specialist ouderengeneeskunde. Het opleidingsklimaat is, om in de woorden van de visitatiecommissie te spreken, 'uitzonderlijk goed'.

Echt een aanrader

image

Je krijgt als anios maximale keuzevrijheid en je wordt goed begeleid

Combi anios

Direct een tweejarig contract

Talentvolle, pas afgestudeerde artsen krijgen bij Treant direct een tweejarig contract als anios. Wij noemen het ‘Combi anios’. Je doet ieder half jaar ervaring op bij een specialisme naar keuze. Zo begin je met een mooie voorsprong aan je opleiding tot huisarts of medisch specialist.

Regio

Gunstig woonklimaat

Kies je voor Treant, dan kies je voor een regio met een heerlijk woonklimaat en volop faciliteiten voor scholing, cultuur en hobby’s. Een regio waar je uitdagend werk en ontspanning goed kunt combineren.

Opleidingen

Goed georganiseerd

Treant Zorggroep biedt een goed georganiseerde opleiding in een persoonlijke organisatie. Korte lijnen, informele samenwerking en een eerlijke open sfeer. Daarnaast ondersteuning bij wetenschappelijk onderzoek door het research bureau.

image