Revalidatie Friesland

Friesland
Het uitgangspunt van ons behandelen is de hulpvraag van de cliënt. Wat vindt hij of zij belangrijk? Met een team van verschillende revalidatiespecialisten streven we -samen met de cliënt- naar het hervinden van mogelijkheden.

Trots op onze medewerkers

image

28

medisch specialisten

11

locaties

400

medewerkers

Revalidatie Friesland is een enthousiaste organisatie waar professionals alle gelegenheid krijgen zich te verdiepen in hun vak. Hier vinden voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats en komen innoverende projecten van de grond. Kennis delen én ontwikkelen wordt zo mogelijk voor iedereen. Daarom zijn er bij onze organisatie veel mogelijkheden voor ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid. We participeren in wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met universiteiten en universitair medische centra. Daarnaast doen we ook zelf onderzoek. Dat is niet alleen voor nú belangrijk, maar ook voor de toekomst.

.

image

werken bij Revalidatie Friesland is uitdagend en afwisselend. En dat alles in een prettig, open en informeel werkklimaat.

Aios Revalidatie

01 / 01Jouw talent

Jouw talent, onze regio

In de OOR Noord- en Oost-Nederland werken we samen aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. En ook: aandacht voor anios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar je als aios én anios je talenten maximaal kunt ontplooien.

01
image