Revalidatie Friesland

Friesland
Het uitgangspunt van ons behandelen is de hulpvraag van de cliënt. Wat vindt hij of zij belangrijk? Met een team van verschillende revalidatiespecialisten streven we -samen met de cliënt- naar het hervinden van mogelijkheden.

Trots op onze medewerkers

image

28

medisch specialisten

11

locaties

400

medewerkers

Revalidatie Friesland is een enthousiaste organisatie waar professionals alle gelegenheid krijgen zich te verdiepen in hun vak. Hier vinden voortdurend nieuwe ontwikkelingen plaats en komen innoverende projecten van de grond. Kennis delen én ontwikkelen wordt zo mogelijk voor iedereen. Daarom zijn er bij onze organisatie veel mogelijkheden voor ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid. We participeren in wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met universiteiten en universitair medische centra. Daarnaast doen we ook zelf onderzoek. Dat is niet alleen voor nú belangrijk, maar ook voor de toekomst.

Prettig, open, informeel

image

werken bij Revalidatie Friesland is uitdagend en afwisselend. En dat alles in een prettig, open en informeel werkklimaat.

Aios Revalidatie

Eigen signatuur

Eenheid en diversiteit

Voor “elke aios is er wat wils”: de 3 opleidingscircuits hebben elk een eigen signatuur, er is zowel eenheid als diversiteit. De goede OOR-NO samenwerking zorgt ervoor dat “de kennis en kunde” van alle opleidingslocaties beschikbaar is.

Een goede balans

Op maat

Als aios kan je naar behoefte accenten leggen in je opleiding. Zo kies je de opleiding die het beste bij je past. We bieden je een goede balans tussen zelfstandigheid, vrije invulling en directe supervisie.

Ruimte

Persoonlijke ontwikkeling

Onze opleidingen bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van wetenschap, onderwijs of leiderschap. Er is binnen alle drie de opleidingscircuits veel ruimte voor individualisering, je wordt gezien!

Onderwijs

Gepland én spontaan

Veel onderwijsmomenten, zowel ingepland als spontaan, én heel regelmatig, ook ongevraagd, zinvolle feedback!

image