Ommelander Ziekenhuis Groningen

Scheemda
Het Ommelander Ziekenhuis is van betekenis voor patiënten, voor medewerkers en voor de regio. Met ruim 1400 collega’s werken wij dagelijks aan de best mogelijke zorg voor onze patiënten. We doen dat vanuit ons moderne ziekenhuis in Scheemda, midden in het mooie landschap van Oost-Groningen. Met de spoedeisende hulp, de (acute) verloskunde en een breed palet aan medisch specialistische basiszorg zijn wij hét ziekenhuis voor de regio. We werken daarbij nauw samen met andere zorgaanbieders en onze verwijzers.

Samen. De beste zorg. Dichtbij.

image

1400

collega's

42

specialismen

30

minuten rijden vanaf Groningen

Het Ommelander Ziekenhuis is een prachtige plek om te werken, is zeer goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid voor medewerkers en patiënten. Ons ziekenhuis zit vol dynamiek. De collegialiteit en de korte lijnen tussen alle medewerkers zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Ons motto: Samen. De beste zorg. Dichtbij.

Het Ommelander Ziekenhuis Groningen heeft voor ANIOS, HAIO’s en co-assistenten een speciaal pakket aan onderwijs en arbeidsvoorwaarden.

Onderwijs

Voor de arts-assistenten niet in opleiding (ANIOS), huisartsen in opleiding (HAIO’s) en de co-assistenten hebben we een onderwijsprogramma. We bieden twee keer per maand een onderwijsmoment aan aan. Elk poortspecialisme geeft dan een aantal uren les. Er komen interne en externa sprekers, te denken aan fractuurleer, pre hospitale zorg/meldkamer ambulance en radiologie scholing.

Elke startende ANIOS collega volgt de SBMS (ABCDE cursus) en ALS cursus aan het begin van hun inwerktijd. Tevens doorloopt elke ANIOS collega een inwerkperiode waarin instructie momenten voorbij komen van de meest voorkomende specialismen zoals cardiologie, longgeneeskunde en interne geneeskunde.

Arbeidsvoorwaarden en faciliteiten

De ANIOS is in dienst van het ziekenhuis en krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst die valt onder de Cao Ziekenhuizen. De CAO kent voor ANIOS een 36-urige werkweek. De functie is ingeschaald in de FWG schaal 65. HAIO’s hebben een arbeidsovereenkomst bij de SBOH. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de SBOH.

Als je informatie wilt over de mogelijkheden van Arts-Assistenten Niet In Opleiding (ANIOS) binnen ons ziekenhuis, dan kun je contact opnemen met Jennifer Loots, coördinator ANIOS. Dit kan via telefoonnummer 0646178445.

Het ritme van het Ommelander Ziekenhuis

image

Je weet van tevoren nooit hoe de dag eruit gaat zien

Esmee Hogervorst - ANIOS SEH

Het ritme van het Ommelander Ziekenhuis.

Kom jij ons ritme versterken?

Bij het Ommelander Ziekenhuis staan we samen sterk voor gezondheid in onze regio. Dat doen we vanuit verschillende functies en expertises. Met een bewust ritme, dat aansluit bij de behoefte van onze patiënten. Een ritme dat bij jou past. Een ritme waarmee we elkaar versterken, voor de beste zorg. Het ritme van vroeg opstaan. Van samen de eerste koffie van de dag met collega’s. Van het plotselinge haasten naar de spoedeisende hulp en het delen van kennis. Tot het samen op adem komen tijdens de lunch. Het ritme van bloed, zweet en tranen. Maar ook van lachen, gieren en brullen.

image