Martini Ziekenhuis

Groningen
Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis dat zich onderscheidt met een breed aanbod excellente medisch-specialistische zorg en een aantal expertisegebieden. We werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg.

Samen werken we aan de beste zorg.

image

127

pubmeds-artikelen in 2021

21

medisch-specialistische en post-academischevervolgopleidingen

302

aios en anios

Het Martini Ziekenhuis is een erkend opleidingsziekenhuis voor (onderdelen van) 21 verschillende medische en postacademische vervolgopleidingen. We bieden een veilige opleiding en werkomgeving om het vak in de breedte en diepte te leren, met oog voor de wetenschap. Ook als je als basisarts nog niet in opleiding bent, biedt het Martini Ziekenhuis verschillende mogelijkheden om als ANIOS werkervaring op te doen.

Collega’s aan het woord

image

De opleidersprofessionalisering binnen onze opleidingsregio is heel goed georganiseerd.

Cristel, Lucinda en Saskia .

Collegiaal

We kennen elkaar

De werksfeer in het Martini Ziekenhuis is collegiaal: we kennen elkaar, hebben korte lijnen en werken graag samen, ook met collega’s buiten de afdeling en het ziekenhuis.

Talent

Het beste uit jezelf

Het Martini Ziekenhuis biedt alle collega’s de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Dat zien we terug in de kwaliteit van het werk én natuurlijk ook in het werkplezier. De Martini Academie biedt interne opleidingen en trainingen aan. Wie belangstelling heeft voor onderzoek, krijgt ondersteuning van het Wetenschapsbureau.

Zorg

We gaan in gesprek

In het Martini Ziekenhuis is de patiënt geen 'nummer': we willen dat patiënten zich gezien en gehoord voelen. Dit betekent dat we luisteren naar wensen en verwachtingen en daarover in gesprek gaan. Deze menselijke aandacht is voor ons een vanzelfsprekend onderdeel van de beste zorg.

image