Lentis

Groningen
Lentis is een organisatie met een breed scala aan zorgvormen en specialismen. Wij helpen ruim 30.000 mensen met psychische of psychiatrische problemen en mensen met ouderenproblematiek. Wij verlenen gespecialiseerde, topklinische zorg. Onze zorg is HKZ-gecertificeerd en het Autisme Team Noord-Nederland, het Zorgprogramma Psychosen en het Centrum Integrale Pscyhiatrie (CIP) beschikken over het keurmerk TOPGGZ. Daar zijn wij trots op!

Alle mogelijkheden zijn er om je goed te kunnen ontwikkelen

image

32

poliklinische bezoeken gemiddeld per dag

97

arts-assistenten in opleiding

40

vervolgopleidingen te volgen

Bij het MCL werken ruim 3.000 mensen. In totaal zijn er ongeveer 500 verschillende functies. De meeste zijn natuurlijk zorgfuncties zoals verzorgende, verpleegkundige, doktersassistent, fysiotherapeut of medisch specialist.

Collega’s van het MCL aan het woord

image

Verder groeien als KNO-arts gaf mij zoveel voldoening! Je merkt dat je zelfvertrouwen groeit!

Mirjam Smith

01 / 03Portfolio-app

Anios houden hun portfolio bij in een app

In het MCL krijg je als anios een portfolio in de vorm van een handige app waarin je medische handelingen en verrichtingen kan vastleggen. Ideaal als je je eerder verworven competenties wilt laten zien.

01
02 / 03Kroketten

Iedere maand even bijpraten

Iedere maand is er voor arts-assistenten een krokettenlunch. Een perfecte gelegenheid om bij te praten en uit te wisselen.

02
03 / 03Klimaattop

Het opleidingsklimaat: hoe staat het ermee?

Voor aios en opleiders is er jaarlijks de klimaattop: samen bespreken zij de uitkomsten van een aantal peilingen over het opleidingsklimaat en maken ze zo nodig plannen voor verbetering.

03
image