Isala

Zwolle
Isala is ‘groot en klein tegelijk'. Aan de ene kant heb je te maken met een groot ziekenhuis met al zijn mogelijkheden en ambitieuze, topklinische afdelingen. Aan de andere kant is je werkomgeving juist heel persoonlijk: je werkt vaak op een kleinere afdeling met een eigen sfeer en collega's die je goed kent.

Werken en leren bij Isala

image

1100

bedden

36

specialismen

195

arts-assistenten (aio’s en anio’s)

In Isala vinden we opleiden en onderzoek belangrijk én leuk. Lees hierna wat we doen op dat gebied.

Investeer in opleiden

image

Artsen zijn ook de leraren van hun patiënten. Daarom investeren we structureel in onderzoek en innovatie van de opleiding.

Paul Brand

Arts-assistentendag

De kers op de taart

Een dag lang interactief onderwijs voor alle aios, met sport, borrel en eten. Een mooi voorbeeld van discipline-overstijgend onderwijs

TOTR

Teaching on the run

Teaching on the Run is een programma van korte praktische trainingen in onderwijs- en opleidingsvaardigheden. Je leert de vaardigheden die medisch specialisten nodig hebben bij onderwijs aan coassistenten en opleiding van aios.

Kennismakingsstages

Meet the board

Isala biedt je de kans om in korte stages en langere profielen kennis te maken met het besturen van een ziekenhuis. Je werkt tijdelijk bij de Raad van Bestuur of het bestuur van het Medisch Specialisten bedrijf Isala.

image