GGZ Friesland

Friesland
GGZ Friesland is dé instelling op het gebied van geestelijke gezondheid in Friesland. Herstel van patiënten staat in al ons (be)handelen voorop. Patiënten maken eigen keuzes. Wij zijn er als ze hulp nodig hebben om deze te verwezenlijken. Zonder oordeel luisteren we, behandelen we en ondersteunen we patiënten. Dat lukt het beste als ze er niet alleen voor staan. Onze ervaringsdeskundigen én de familie en naasten zijn van onschatbare waarde. We geven hun een belangrijke plek in de behandeling.

GGZ Friesland is een innovatieve en eigenzinnige organisatie die alle ruimte biedt om u te ontwikkelen.

image

1300

FTE

12

locaties

12

duizend cliënten

GGZ Friesland is een innovatieve en eigenzinnige organisatie die alle ruimte biedt om u te ontwikkelen. Dus wil je patiënten helpen om het beste uit hun leven te halen? En wil je jezelf blijven ontwikkelen en werken bij een organisatie waar innovatie en kwaliteit hoog op de agenda staan? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres. We lopen landelijk voorop op het gebied van innovatie. Zo ontwikkelen wij 1,5e-lijns zorg, staat vroeginterventie bij ons hoog op de agenda (daaraan gekoppeld wetenschappelijk onderzoek) en staat herstelondersteunende zorg in al ons handelen voorop.

Omkijken

image

Mensen kijken hier meer naar elkaar om dan in het Westen. Een buurvrouw vroeg me nadat ik verhuisd was hoe het bevalt. Dat is in Amsterdam niet overal zo.

Hans van de Moosdijk

Jouw talent

Jouw talent, onze regio

In de OOR Noord- en Oost-Nederland werken we samen aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. En ook: aandacht voor anios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar je als aios én anios je talenten maximaal kunt ontplooien.

image