GGZ Drenthe

Drenthe
GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen. We hebben locaties in heel Drenthe.

Onderzoek en behandeling gaan bij ons hand in hand

image

18

duizend unieke patiënten/cliënten in 2018

74

psychiaters in dienst

1700

FTE medewerkers

Wil je een brede basiskennis ontwikkelen van psychiatrische ziektebeelden? Ben je kritisch, avontuurlijk en heb je doorzettingsvermogen? Wil je leren werken volgens richtlijnen, heb je belangstelling voor psychotherapie en voor wetenschappelijke ontwikkelingen? En wil je putten uit ruime keuzemogelijkheden tot specialisatie? Dan is de opleiding tot psychiater bij GGZ Drenthe iets voor jou!

Onderzoek en behandeling gaan bij ons hand in hand.

image

Als je de basis van het vak wilt leren, dan moet je dat doen in de periferie.

01 / 01Jouw talent

Jouw talent, onze regio

In de OOR Noord- en Oost-Nederland werken we samen aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar je als aios je talenten maximaal kunt ontplooien.

01
image