Dimence

Overijssel
Wij bieden (hoog)specialistische ggz in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, zijn we voortdurend in ontwikkeling. We zetten ons met hart en ziel in voor onze patiënten en cliënten.

.

image

84

wetenschappelijke onderzoeken

2080

medewerkers

22

FTE psychiaters

Werken bij Dimence betekent werken in ambitieuze organisatie die hart heeft voor medewerkers en patiënten. Wij bieden je ruimte. Volop. Om op een manier die bij jou past een bijdrage te leveren aan het vak. Aan je ontwikkeling. En aan een betere wereld. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om voldoening uit je werk te halen.

De Dimence Groep is opleidingsminded. De opleiding wordt vormgegeven in 3 regio’s: Zwolle, Almelo en Deventer. We werken in kleine multidisciplinaire teams en in een informele sfeer. Er is weinig afstand tot de patiënt en het management. Dimence heeft een uitstekende reputatie als opleidingsinstituut. We lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen in de organisatie van de zorg.

Binnen Dimence zijn er veel mogelijkheden tot het doen van wetenschappelijk onderzoek. Promotieonderzoek kan ook na de opleiding voortgezet worden: er is een budget waaruit gemiddeld 10 promovendi voor een dag per week kunnen worden vrijgesteld voor het doen van onderzoek.

Warm bad

image

Het was gelijk een warm bad

01 / 01Jouw talent

Jouw talent, onze regio

In de OOR Noord- en Oost-Nederland werken we samen aan steeds betere opleidingen. Aandacht voor vernieuwing. Aandacht voor aios. En ook: aandacht voor anios. De OOR Noord- en Oost-Nederland is daarom een regio waar je als aios én anios je talenten maximaal kunt ontplooien.

01
image