Dimence Groep

Overijssel
Wij bieden (hoog)specialistische ggz in Overijssel. Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op! Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, zijn we voortdurend in ontwikkeling. We zetten ons met hart en ziel in voor onze patiënten en cliënten.

Wij bieden je ruimte. Volop!

image

84

wetenschappelijke onderzoeken

2080

medewerkers

22

FTE psychiaters

Werken bij de Dimence Groep betekent werken in ambitieuze organisatie die hart heeft voor medewerkers en patiënten. Wij bieden je ruimte. Volop. Om op een manier die bij jou past een bijdrage te leveren aan het vak. Aan je ontwikkeling. En aan een betere wereld. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om voldoening uit je werk te halen. De Dimence Groep is opleidingsminded.

Warm bad

image

Nadruk op onderwijs en de filosofische insteek

Opleiden is meer dan een vak leren

Hidden curriculum

In opleiding zijn behelst zowel het aanleren van expertise, als het ontwikkelen van een eigen professionele identiteit. Hierbij hebben we aandacht voor het ‘hidden curriculum’ van ongeschreven en impliciete normen en waarden die ons bepalen in professionele vorming.

Opleiding op maat

Tal van mogelijkheden

Voor wie wil, is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het doen van onderzoek, innovatie of beleidstaken. Dit vraagt eigen initiatief en investering en eigen regie. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor profilering in de opleiding: verschillende levensfases, zorgcontexten, wetenschap, filosofie, zorginnovatie, beleidspsychiatrie, en maatschappelijke projecten.

image