Deventer Ziekenhuis

Deventer
In Deventer worden coassistenten bij alle klinische specialismen opgeleid. Er zijn 16 medische vervolgopleidingen en rond 70 arts-assistenten. In 2017 is het Deventer Ziekenhuis opnieuw erkend als STZ-ziekenhuis en in 2018 werd het certificaat van de RGS-instellingsvisitatie ontvangen.

Opleiden zit in onze genen

image

300

duizend polikliniekbezoeken

2400

personeelsleden

50

aios

Het Deventer Ziekenhuis is een bijzonder ziekenhuis, aantrekkelijk qua schaalgrootte en interessant qua patiëntenzorg. Het is ook nog eens een heel prettig ziekenhuis om te werken! Niet voor niets waren we in 2018 de 'Beste werkgever in de zorg'.

Collega’s in het Deventer ziekenhuis aan het woord

image

Ik koester de korte lijnen

Medisch leiderschap

Hoe bestuur je een ziekenhuis?

Aios kunnen een keuzestage doen over ‘Medisch leiderschap’. Een goede dokter kan ook het volledige zorgproces voor en rondom de patiënt managen. Organisatorische, financiële en leidinggevende kennis en vaardigheden zijn daarom belangrijk. De precieze inhoud van de stage is afhankelijk van jouw leerdoelen en jouw ervaring.

Carrièrecoaching

Ontwikkelingsgerichte begeleiding

Aios en anios werken bewust aan hun persoonlijke professionele ontwikkeling. Dat begint direct na je indiensttreding. Je formuleer je doelen en maakt afspraken over de meest passende interventies. We zetten in ontwikkeling en het versterken van bevlogenheid.

Onderzoek

Kansen voor aios en anios

In het Deventer Ziekenhuis doen we veel wetenschappelijk onderzoek. Ons Bureau Wetenschap en Innovatie speelt een belangrijke rol in het mogelijk maken daarvan. En het waarborgt de kwaliteit.

image