Nieuws
image

Jaarlijks stelt de OOR NO subsidie beschikbaar voor innovatieprojecten en wetenschappelijke projecten rond de medische vervolgopleidingen in onze regio. Aanvragen voor het promotietraject kunnen maar eenmaal per jaar worden ingediend. Dit jaar is de sluitingstermijn 14 december 2022.

Dat schreef Karin Zuiderhoek, secretaris van het Innovatie- en Wetenschapsfonds OOR NO op 7 oktober aan de leerhuismanagers en COC-voorzitters. Aanvragen moeten onderzoek over de medische vervolgopleiding in de ziekenhuizen van de OOR NO betreffen.

Veelbelovende voorstellen

Het fonds ondersteunt 2 typen projecten:

  • Een stimuleringssubsidie van maximaal € 10.000: veelbelovende onderzoeksvoorstellen die in potentie door kunnen groeien naar een promotietraject, met een maximale looptijd van 2 jaar. Per jaar zijn maximaal 7 stimuleringssubsidies beschikbaar.
  • Een aanvraag voor een promotietrajectsubsidie (loonkosten fulltime aios-onderzoeker, gedurende maximaal 4 jaar). Per jaar is maximaal één promotietrajectsubsidie beschikbaar

Hoe de procedure precies werkt vindt u op de pagina’s van het fonds op de website van de OOR NO. U vindt de oproep en bijbehorende formulieren op deze pagina’s.

Overigens: aanvragen voor een innovatieproject kunnen het gehele jaar door worden ingediend.

Deel deze opleiding

Regiofonds

Het Regionaal Ontwikkel- en Innovatiefonds ondersteunt ontwikkeling en innovatie van de opleiding tot medisch specialist binnen de regio.

Bekijk de subsidiemogelijkheden