Nieuws
image

Op 9 oktober vindt de jaarlijkse themabijeenkomst plaats van de OOR N&O. Online. Thema’s  zijn dit jaar positieve gezondheid en kwaliteit. Doe ook mee. Het zijn thema’s die een prominente plek innemen in onze regiovisie. We zijn nieuwsgierig hoe deelnemers in hun ziekenhuis er vorm aan geven. En wat andere ziekenhuizen daarvan kunnen leren. Zo willen we als OOR onszelf ook het komend jaar regionaal naar een hoger niveau tillen.

Er zijn twee gastsprekers. Ramon van de Berg (FMS) vergelijkt in een korte presentatie de plannen rond ’Opleiden 2025’ met onze nieuwe regiovisie. Prof. dr. Hanno Pijl (LUMC) verzorgt een presentatie over positieve gezondheid in de opleiding. En dan is het woord aan de deelnemers. Alle 8 deelnemende ziekenhuizen verzorgen een pitch over ofwel positieve gezondheid in de opleiding ofwel kwaliteitszorg rond opleiden. We sluiten de middag af met een verkenning van de plannen voor de OOR N&O in 2021.

De bijeenkomst is bedoeld voor COC-voorzitters, leerhuismanagers, contactpersonen, arts-assistenten, opleiders en onderwijskundigen. Deelname is gratis. U vindt in deze pdf het volledige programma. U kunt zich via die pdf ook aanmelden.

Deel deze opleiding