Nieuws
image

De nieuwe website van de OOR N&O maakt het recruiters nu ook mogelijk om vacatures te plaatsen.

Onlangs publiceerde Nieke van der Wal, medewerker Werving P&O bij het MCL, haar eerste vacature op deze site: ‘Het wijst zich vanzelf, zeker als je wat ervaring hebt met dit soort systemen.’

De website van de OOR N&O is mede bedoeld om belangstellende artsen en bijna afgestudeerde artsen informatie te geven over de mogelijkheden om in Noord- en Oost-Nederland aan de slag te gaan. Als aios óf als anios. De website biedt informatie over de opleiding en over de ziekenhuizen waar belangstellenden de opleiding (of een deel daarvan) kunnen volgen.

Het wijst zich vanzelf

Mooi extra platform

Het succes ervan staat of valt met de mate waarin de deelnemende ziekenhuizen inderdaad hun vacatures plaatsen. Nieke van der Wal is daar optimistisch over: ‘De website biedt ons een mooi extra platform om onze vacatures te plaatsen. En het kost weinig tijd. Ja, bij die eerste vacature moest ik even zoeken, maar daarna gaat het heel eenvoudig. Daarna heb je er geen omkijken meer naar. De vacature verdwijnt automatisch als de reactietermijn is verlopen.’

Vacatures plaatsen

Recruiters bij de aangesloten instellingen kunnen bij de website-beheerder een inlogcode aanvragen. Met die inlogcode kunnen ze in een zogenaamd “job template” een vacaturetekst plaatsen. Dat kan gewoon de tekst zijn die ze ook al op hun eigen ‘werken-bij’-site gebruiken. Daarna moet je nog aangeven wanneer de vacature weer off line gehaald moet worden. En vervolgens druk je op de knop ‘publiceren’. Wie nieuw is op de site kan eerst een kort filmpje bekijken waarin de ontwikkelaar uitlegt hoe het plaatsen in z’n werk gaat.

De job template bestaat uit brokjes informatie die de website weghaalt bij de informatie over de instelling. Dat betekent dat om een vacature te kunnen plaatsen, er eenmalig zo’n template moet worden aangemaakt. De website-beheerder helpt daar graag bij.

Het is de bedoeling dat binnenkort de meeste vacatures ook op de OOR-site vindbaar zijn.

Deel deze opleiding

Vacatures binnen de OOR N&O

Ook uw vacatures voor aios en anios op de OOR-site? We helpen u greaag verder.

Bel of mail met de websitebeheerder