Nieuws
image

Net voor de zomer gaf het Bestuurlijk overleg van de OOR Noord- en Oost-Nederland opdracht om de website te vernieuwen. De huidige site is erg lastig leesbaar op mobiele devices en niet erg geschikt voor filmpjes. Bovendien mochten ook de teksten wel een opfrisbeurt.

Als deadline werd 11 oktober gesteld, de dag waarop de OOR Noord- en Oost-Nederland haar jaarlijkse themabijeenkomst heeft. Dat bleek ambitieus. Toch is de website er gekomen. U bent er. U ziet het. De site is nog niet klaar. Er moeten nog een paar zaken geregeld worden.

Allereerst de vacatures: deelnemende opleidingsinstellingen kunnen de vacatures op de vacaturepagina plaatsen. Daarvoor worden er nog contactpersonen aangewezen. Hetzelfde geldt voor de cursussen. Instellingen kunnen cursussen voor aios en anios plaatsen in het cursusoverzicht.

Lorem ipsum

Daarnaast zijn nog niet alle beschrijvingen van de opleidingen correct of volledig en zult u op de meest onverwachte plaatsen nog wel een volzin in het Latijn aantreffen die begint met ‘Lorem ipsum’.

De makers streven ernaar om zo spoedig de oude site van de OOR Noord- en Oost-Nederland uit de lucht te halen. Als deadline daarvoor streven zij naar 15 november. En u begrijpt: voor aanvullingen, suggesties en verbeteringen houden wij ons hartelijk aanbevolen. U kunt uw reactie mailen naar de beheerders van de site.

Deel deze opleiding

Neem contact op met de OOR N&O

Bel of mail ons

Contactpagina