Nieuws
image

De eerste masterclass voor startende opleiders in de OOR Noord- en Oost-Nederland vond plaats in juni. De bijeenkomst was zeer geslaagd.

De drie bijeenkomsten die daarna gepland zijn, zijn inmiddels ook volgeboekt. De masterclass blijkt daarmee een schot in de roos. Het team Docentprofessionalisering van het WIOO, plant daarom een aantal extra bijeenkomsten. De masterclass is bedoeld voor diegenen die in het aankomende jaar starten met het (plaatsvervangend) opleiderschap of maximaal een jaar bezig zijn met het opleiderschap. De masterclass duurt 1 dag.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Visie op opleiden en opleiderschap
  • Bewaken en bevorderen kwaliteit van de opleiding
  • Regionale samenwerking
  • Wat als het met een aios mis gaat + regelgeving
  • De rolverdeling (plv) opleiders.

Docentprofessionalisering

De masterclass is onderdeel van het programma voor docentprofessionalisering in de OOR Noord- en Oost-Nederland. Dat programma kent ook het Teach the Teacher-programma en het Teaching on the Run-programma. De masterclass wordt gegeven door ervaren opleiders uit de regio, samen met cursusleiders van het Teach the Teacher-programma.

Inschrijven en wachtlijst

De bijeenkomsten in het najaar 2021 zijn volgeboekt. Binnenkort volgen nieuwe data voor 2022. Om goed zicht te hebben op hoeveel extra bijeenkomsten er gepland moeten worden in 2022, is het handig als belangstellenden zich melden. Zij kunnen dat doen door zich op de wachtlijst te plaatsen. Hier vindt u alle informatie over de masterclass.  Hier kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Bij openstellen van nieuwe data worden belangstellenden op de wachtlijst als eerste aangeschreven.

Deel deze opleiding