Nieuws
image

De werkconferentie van de OOR NO op 24 november was het moment waarop Ceciel Pinners zich voorstelde als programmamanager. Een programmamanager zonder programma, dat nog wel.

Van bijna alle regionale opleidingsgroepen was op 24 november een vertegenwoordiging aanwezig. Daarom maakte Ceciel Pinners van de gelegenheid gebruik om met hen en de regionale Centrale Opleidingscommissie de prioriteiten voor 2023-2025 te verkennen. De verkenning was een vervolg op de gesprekken die Pinners de afgelopen maanden met COC’s, Leerhuizen en decanen van alle opleidingsziekenhuizen in de OOR heeft gevoerd. Hierna praat ze nog met alle bestuurders en met vertegenwoordigingen van de aios.

Ambitieus en realistisch

Dit alles om voor de komende jaren als OOR aan de slag te kunnen met een programma dat ambitieus én realistisch is. Dat ontbreekt momenteel concludeerde de OOR tijdens de werkconferentie in februari. Toen was de conclusie dat de ambities in de regiovisie onvoldoende worden gerealiseerd. De “mijn-oor-omgevingen” en het Regionale kwaliteitsdashboard bijvoorbeeld. Dat zijn overigens wel items waar Pinners zich nu al sterk voor maakt

In het Bestuurlijk Overleg dat in februari 2023 plaatsvindt, presenteert ze de uitkomsten van de verkenning en het programma voor 2023.

Ceciel Pinners is sinds 1 september aan de slag als programmamanager bij de OOR NO. Ze was voorheen onder meer bedrijfskundige manager van Medical School Twente en manager human resources bij de Saxenburgh Groep en Unilabs-Medlon. U kunt haar bereiken via ceciel.pinners@oorno.nl.

Deel deze opleiding